Baoji Herbest Bio-Tech Co, Ltd on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia harvinaisia phytochemicals ja johdannaiset T & K-tarkoituksiin, erikoistunut tarjoamaan korkea-puhtaus farmaseuttisten ainesosien erottaminen ja puhdistus teknologisia ratkaisuja, ja on kehittynyt korkean teknologian yritys, joka yhdistää tutkimuksen \ t , tuotanto ja palvelut luonnollisten farmaseuttisten ainesosien ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen vertailuaineen korkean suorituskyvyn erottamisessa ja puhdistuksessa.

Herbest


Herbest on luonut useita laboratorioita luonnollisten tuotteiden, kuten saponiinien, flavonoidien ja alkaloidien, erottamiseksi ja puhdistamiseksi, ja ne kohdistuvat perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja luonnollisten yrttien tärkeimpien vaikuttavien aineiden rakenteeseen. Meidän Off-the-hylly yhdistää Liberary kokoelma yli 3000 korkea puhdasta luonnontuotteita eristetty yrttejä. Puhtaus Minimi90%, keskiarvo yli 98%, jota käytetään laajalti kiinalaisten kasviperäisten lääkkeiden laadunarvioinnissa, uutteen sisällön analysointi, biologisen biologisen aktiivisuuden tutkimus, uusien lääkeaineiden valinta sekä elintarvike- tai ravintolisät jne.


Büchi Sepacore MPLC system500LReflux Extraction Concentrator


Erikoistuminen auttaa meitä kehittämään T & K-prosessiaan tehokkaammin ja sen tuotteita luotettavammiksi ja mahdollistamaan nopean erottelun ja puhdistuksen erittäin puhtaan farmaseuttisen ainesosan välillä, joka vaihtelee mg-tasosta kg-tasoon. Herbest on ensimmäisen perustamispäivän jälkeen on omistettu tekemään sen teknologia-alusta erottamisesta ja puhdistamisesta farmaseuttisen ainesosan vahvemmaksi ja lähemmäksi täydellisyyttä, ja tehdä itse Kiinan suurin tutkimus- ja kehitystoiminnan toimittaja kiinalaisten yrttien ja vertailuaineen vaikuttavista aineista.


Agilent ISQ EC Mass SpectrometerDSC_0084

HERBEST-tutkimuslaitteet:

Agilentin 400 MHz: n NMR-spektrometrit

Agilent ISQ EC -massaspektrometri

ThermoFISHER ISQ EC -massaspektrometrien massaspektrometrit

Waters 2535,2555 -sarjan HPLC-järjestelmä, Büchi Sepacore MPLC -järjestelmä ja Agilent 1200 -sarjan HPLC-järjestelmä. Teollinen dynaaminen aksiaalipuristus 200 DAC-sarake

500LReflux Extraction Concentrator

Waters ACQUITY UPLC I-luokka 2695,2996, Agilent GC7890B ……


Agilent 1200 series HPLC system


© Baoji Herbest Bio-Tech Co., Ltd