Mikä on luonnollinen kasviuute?

On olemassa monia erilaisia ​​lajikkeitakasviuutteet. Näiden tuotteiden kysyntä ja tarjonta vaihtelevat vuoden ja erilaisten markkinatekijöiden mukaan, ja kysynnän ja tarjonnan epätasapainoa esiintyy ajoittain. 1. Tuotetarjonnan vaikutus; Maatalouden ja metsätalouden tuotteiden raaka-aineista johtuen kasviuuteteollisuuteen vaikuttavat helposti tekijät, kuten sää, kasvitautit ja hyönteistuholaiset, istutusalue, raaka-aineen ostohinnan määrä ja eri vuodet vaihtelevat, raaka-ainehinta hintavaihtelut tekevät luonnollisista kasviuutteista tuotetta, tuotannossa tapahtuu tiettyä muutosta, markkinoiden tarjonnan ja kysynnän epätasapainoa.


2. Markkinoiden kysynnän vaikutus; Suurimmalla osalla tuotantoyrityksistä on rajallinen käsitys merentakaisista markkinoista, ja markkinoiden kysynnästä ei välttämättä ole riittävästi tieteellistä ja pitkäaikaista arviointia. Kun tietyn tuotteen markkinakysyntä on hyvä, lyhyellä aikavälillä esiintyy pulan ja tarjonnan epätasapainoa markkinoilla. Markkinatietojen leviämisen myötä suuri joukko yrityksiä ryntää toistamaan tuotantoa, mikä johtaa tuotteiden ylitarjontaan.

plant extracts for sale

Luonnolliset kasviuutteet ovat hillinneet syöpää ja hapettumisenkestävyyden vaikutusta. Se käyttää pääasiassa itse kasviuutteiden roolia, kuten syövän torjunta on vihreän teen uutteen käyttö, voi rajoittaa syöpäsoluja, tehdä sen GG: stä; lokalisointi" ;, tee syövän hoito ja työn ennuste on suhteellisen yksinkertainen, hapettumisenkestävyys on käyttää kasviuutemekanismia vapaiden radikaalien poistamiseksi korkean hapetuksen vähentämistason saavuttamiseksi, vapaat radikaalit radikaali-ketjureaktion lopettamiseksi, huuhtelutavoitteen saavuttaminen vapaat radikaalit.


© Baoji Herbest Bio-Tech Co., Ltd